- Artă, Blog, Tablou

Vali Boghean Band mi-a fermecat inima

 Acum ceva timp am mers la un concert la o trupă prea puțin cunoscută la noi din păcate. Se numește Vali Boghean Band și sunt din Basarabia.

Mi s- a confirmat că basarabenii chiar știu să facă muzică. Nu degeaba nume ca și Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Mihail Sandu, Zdob & Zdub au succes la noi. Sunt ascultați pentru că aduc un aer proaspăt și autentic românesc în muzica noastră.

Vali Boghean Band cântă un ethno jazz cu influențe din folclorul românesc și din cel balcanic. Dar cântă într-un mare fel. Piese ca Boschetar, Galbenă Gutuie, Mărioară de la Gorj, Săracă inima me, Ciocârlia, Balada lui Ciprian Porumbescu, mi-au făcut inima să tresară, plină de emoții, acultându-i. Cântă la fluier, chitară, țambal, nai, trompetă în niște combinații de te trec fiorii.

În plus, sunt niște oameni calzi și modești. Am mers la sfârșit să cumpăr și eu un CD, dar se epuizaseră. Vali Boghean e genul de trupă la care mergi să-i vezi fără mari așteptări dar ieși alt om de acolo.

Căutați-i pe internet și dacă aveți ocazia, mergeți la ei la un concert. O să rămâneți cu ceva deosebit în suflet.

Introdu adresa ta de email și vei primi GRATUIT ghidul ”Cum să-ți controlezi emoțiile negative" care te va ajuta să-ți gestionezi eficient emoțiile
Enter your email address and click on the Get Instant Access button.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
We respect your privacy

Comentariul tău e binevenit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.