- Blog, Mistere şi Curiozităţi

Aceste boli sunt cauzate de cuptorul cu microunde – şi tu probabil că nu ştiai asta

0 Shares

microwave

Cuptoarele cu microunde sunt considerate a fi cauza a numeroase boli. Dacă aveți un cuptor cu microunde în casă ar trebui să citiți cu atenție acest articol.

Cuptoarele cu microunde trimit unde electromagnetice în mâncare, agitând moleculele din ea care se încălzesc pe măsură ce primesc radiaţia microundelor. Un dispozitiv numit Magnetron prezent în cuptor produce unde energetice care schimbă polaritatea moleculelor din pozitivă în negativă. Această polaritate se schimbă de milioane de ori în fiecare secundă în cuptorul cu microunde. Microundele bombardează moleculele de alimente și fac ca moleculele polarizate să radieze la aceeași frecvență de milioane de ori în fiecare secundă. Această polarizare încălzește mâncarea, dar în același timp, produce “izomerie structurală”, adică leziuni structurale ale moleculelor alimentare.

Un studiu elvețian condus de un biolog şi cercetător în domeniul alimentaţiei pe nume Dr. Hans Hertel a identificat efectele microundelor asupra alimentelor .
Timp de opt săptămâni, opt persoane au trăit într-un mediu controlat și  au mâncat  alimente crude, alimente gătite în mod convențional și alimente preparate la cuptorul cu microunde. Probele de sânge au fost testate după fiecare masă. Produsele alimentare pregătite la microunde au determinat modificări semnificative ale chimiei sângelui.

Pericolele  radiațiilor electromagnetice (EMF)

V-ați întrebat vreodată de ce mâncarea este adesea încălzită în mod inegal atunci când o scoateți din cuptorul cu microunde?
Acest lucru se întâmplă pentru că cuptoarele cu microunde funcționează cu orice fel de molecule de apă  și din moment ce nu toate alimentele conțin aceeași cantitate de apă, încălzirea devine neuniformă.

Un studiu efectuat la Universitatea Stanford a investigat efectele microundelor asupra laptelui matern. Unul dintre oamenii de ştiinţă de acolo a declarat: “Punând la microunde laptele uman, chiar si la un nivel redus, se pot distruge unele dintre capacităţile sale importante de luptă împotriva bolilor.” Ei au susținut că, pe lângă încălzire, au existat multe alte modificări perturbatoare în lapte.

La începutul lui 1991, un proces a fost intentat unui spital din Oklahoma dupa ce un pacient a murit de la o transfuzie de sânge încălzit într-un cuptor cu microunde.

In anul 1976, Rusia a interzis cuptoarele cu microunde din cauza efectului negativ al acestora asupra sănătății.
Consumul de alimente procesate într-un cuptor cu microunde provoacă leziuni permanente ale creierului prin “scurtcircuitarea” impulsurilor electrice din acesta.

Mâncatul prelungit al alimentelor gătite la cuptorul cu microunde  face ca numărul de celule canceroase din sânge să crească.

Mineralele, vitaminele și substanțele nutritive din toate produsele alimentare gătite la microunde sunt foarte reduse, corpul uman neobţinând aproape niciun beneficiu. Aceste alimente provoacă cancer la nivelul stomacului şi al intestinelor. Ingestia continuă de alimente micropreparate duce la pierderea memoriei, instabilitate emoţională şi o scădere a inteligenţei. Aminoacizii cerealelor şi ai laptelui încălzite la microunde se transformă în agenţi carcinogeni. De asemenea, substanţele conţinute în fructele şi legumele crude sau congelate expuse la microunde se transformă în substanţe toxice, cancerigene.

Concluzionând, e destul de evident că microundele pot duce la apariţia cancerului şi a altor boli grave, având puterea să distrugă elementele sănătoase din hrană şi să ne îmbolnăvească.

Cei care avem astfel de cuptoare cu microunde în casă ar trebui să ne gândim să scăpăm cât mai curând de ele.

sursa

Introdu adresa ta de email și vei primi GRATUIT ghidul ”Cum să-ți controlezi emoțiile negative" care te va ajuta să-ți gestionezi eficient emoțiile
Enter your email address and click on the Get Instant Access button.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
We respect your privacy

Comentariul tău e binevenit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.